OJC Walhalla

Beste Walhallagenoten van alle generaties,

VOLGEND JAAR BESTAAT OJC WALHALLA 50 JAAR. DIT WILLEN WE NIET ONGEMERKT VOORBIJ LATEN GAAN! DAAROM ORGANISEREN WE HET HELE JAAR DOOR VERSCHILLENDE FESTIVITEITEN. VANAF DE EERSTE DAG VAN HET JUBILIEMJAAR TRAPPEN WE GROOTS AF OM TE VIEREN DAT WE AL 50 JAAR BESTAAN. HET WEEKEND VAN VRIJDAG 15 EN ZATERDAG 16 MEI ZAL GEHEEL IN HET TEKEN STAAN VAN HET JUBILEUM, WAARBIJ WE OP DE ZATERDAG GRAAG ALLE WALHALLA-GENERATIES WILLEN SAMENBRENGEN. OM JULLIE OP DE HOOGTE TE KUNNEN HOUDEN EN OM IN KAART TE BRENGEN WIE ER ALLEMAAL KOMT, WILLEN WE JULLIE VRAGEN OM BENEDEN JULLIE NAAM EN E-MAILADRES DOOR TE GEVEN.

DAARNAAST IS ER HET INITIATIEF OM EEN PRACHTIG FULL-COLOUR FOTOBOEK TE MAKEN: 50 JAOR WAERS! HIERIN WILLEN WE DE AFGELOPEN 50 JAAR VAN WALHALLA VASTLEGGEN DOOR MIDDEL VAN EEN EPISCHE VERZAMELING FOTO'S GEGROEPEERD ROND THEMA'S VAN ALLE GENERATIES, BEGELEID DOOR INTERVIEWS, TEKSTEN EN INFOGRAPHICS. DAARVOOR IS EXTRA INPUT ALTIJD WELKOM! FOTO'S MOGEN OPGESTUURD WORDEN NAAR walhallajubileumboek@gmail.com. EXTRA INFORMATIE OF ALS ERGENS EEN VERHAAL ACHTER ZIT WAARVAN JE VINDT DAT DIT ZEKER TERUG MOET KOMEN, GRAAG ERBIJ VERMELDEN MAAR DIT IS ZEKER NIET VERPLICHT.

OOK WILLEN WE GRAAG EEN OVERZICHT KRIJGEN OF ER GENOEG ANIMO IS VOOR DIT BOEK, DAAROM OOK DE VRAAG OM IN ONDERSTAAND FORMULIER IN TE VULLEN: WELKE PRIJS ZOU JE BEREID ZIJN VOOR BOVENSTAAND BOEK TE BETALEN? GRAAG DE HOOGSTE OPTIE AANKRUISEN.

HARTELIJK DANK,

OJC WALHALLA